Kdo smo

O NAŠEM PODJETJU

Trgovina je bila ustanovljena daljnega leta 1990 pod imenom ''SIMČIČ MOTO CENTER'' iz čiste strasti do motornih koles in vsega kar je z tem svetom povezano. To je bila prva motoristična trgovina na Primorskem, prva v Sloveniji in celo prva v bivši Jugoslaviji. Ustanovitelj je bil bivši Yugoslovanski motocross prvak Saša Simčič.

Že več kot 20 let se že posvečamo prodaji pnevmatik, rezervnih delov, potrošnega materiala in motorističnih dodatkov za vse tipe motornih koles.

Leta 2006 sta podjetje odkupila Stubelj Sebastjan in Pahor Martin in ime skrajšala v SM MOTO.

 

Z izkušnjami ki smo jih pridobili skozi leta smo postali oporna točka za vse ljubitelje motornih koles in skuterjev. Iz leta v leto nam zaupa vedno večje število motoristov in motoristk, oni že vedo zakaj.

Smo največji prodajalec moto pnevmatik na Primorskim in eden največjih na Slovenskem trgu, uvažamo in prodajamo vrhunske blagovne znamke kot so: D.I.D, NISSIN, DUNLOP,…

Na zalogi imamo vedo veliko število artiklov, da lahko hitro odpremimo pošiljke po Sloveniji in po Evropi.

Pri nas lahko dobite le resnost in profesionalnost in zelo kvalitetne produkte po primernih cenah.

To so razlogi zakaj se naše stranke zanašajo na nas in so nam skozi mnoga leta pomagale da smo se razširili in svoja tržišča razširili tudi na tujino.

 

EKIPA

Pri nas je zaposlen samo visoko usposobljen kader, ki vam je vedno na voljo ko potrebujete pravi nasvet. Skozi leta smo pomagali velikemu številu motoristov z strokovnimi nasveti, lahko nam brez skrbi zaupate tudi vi.

 

KJE SMO


Prikaži večji zemljevid